Vesalia Amiga Future Archive

User
Username:

Password:

 Remember me



I forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREE

» Home
» Mag Member
» News View
» News Tell
» News Setting
» Everywhere
 
Amiga Future
» Info
» Content List
» Article-Database
» Merchandising
» Shop
» Downloads
 
Community
» Forum
» Gallery
» Calendar
 
Knowledge
» Amiga Software
» Amiga Cheats
» Amiga FAQ
» Forum FAQ
» Links
 
Service
» Jobs
» Webmaster
» Advertising
» Contact/Imprint
» Privacy Policy

Searching

Advanced Search

Anzeigen
Bitte untersttzt uns durch Einkufe bei Amazon:

Deutschland
sterreich
UK
France
Canada
Italia
Espana


Spenden
Donate
Amiga Future

Allow all traffic

 
Post new topicReply to topic Amiga Future Forum Index -> Roadshow Support
View previous topic :: View next topic 
Author Message
utri007
Grade reingestolpert
Grade reingestolpert


Joined: 14 Mar 2016
Posts: 3


   finland

PostPosted: 14.03.2016 - 21:25    Post subject: Allow all traffic Reply with quote

Doesn roadshow limit incoming connections? If so how do I allow all connections?
Back to top   PDF
View user's profile Send private message
olsen
CygnusEd Developer


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 108


PostPosted: 15.03.2016 - 15:29    Post subject: Re: Allow all traffic Reply with quote

utri007 wrote
Doesn roadshow limit incoming connections? If so how do I allow all connections?
Could you tell me more about the issue at hand? What exactly happens that should work differently?
Back to top   PDF
View user's profile Send private message
utri007
Grade reingestolpert
Grade reingestolpert


Joined: 14 Mar 2016
Posts: 3


   finland

PostPosted: 15.03.2016 - 20:02    Post subject: Reply with quote

Can't found amiga from my LAN with Network scanner. I just want to enbale all traffic so that I don't need worry with "guiless" system.

From amiga side I can't ping router, my home server, mount samba shares, surf internet etc.

But when I'm trying to connect to it with AExplorer, it doesn't work. I also tried to start Quake Network game, it is not possible to connect it. I scanned my home Network with Radmin Advanced port scanner, it didn't found my 68k amiga at all.

I have similar problems with my OS4.1FE amiga also, but port scanner tells two open port.

My LAN is behind of firewall, so I want to disable firewall complitely from my Amigas.

I found s:IPF_rules folder, renaming it didn't help.
Back to top   PDF
View user's profile Send private message
utri007
Grade reingestolpert
Grade reingestolpert


Joined: 14 Mar 2016
Posts: 3


   finland

PostPosted: 15.03.2016 - 23:21    Post subject: Reply with quote

I can't figure out why my 68k amiga is not visible.

I found start-firewall from S, commented everything out. It shouldn't start? Or how it is started or is it even started?
Back to top   PDF
View user's profile Send private message
olsen
CygnusEd Developer


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 108


PostPosted: 20.03.2016 - 12:34    Post subject: Reply with quote

utri007 wrote
Can't found amiga from my LAN with Network scanner. I just want to enbale all traffic so that I don't need worry with "guiless" system.

From amiga side I can't ping router, my home server, mount samba shares, surf internet etc.

But when I'm trying to connect to it with AExplorer, it doesn't work. I also tried to start Quake Network game, it is not possible to connect it. I scanned my home Network with Radmin Advanced port scanner, it didn't found my 68k amiga at all.

I have similar problems with my OS4.1FE amiga also, but port scanner tells two open port.

My LAN is behind of firewall, so I want to disable firewall complitely from my Amigas.

I found s:IPF_rules folder, renaming it didn't help.
It seems to me that your network setup on the Amiga might be the problem. If you cannot even ping the router then that likely means you cannot even use the router for its intended purpose, namely moving data between your Amiga and the Internet beyond it.

The "S:IPF_rules" and its contents have no effect on the operations of Roadshow unless you start the scripts stored there manually on your own accord. Roadshow performs no network filtering unless you set it up (and even then it's not really a straightforward operation, I have to admit).
Back to top   PDF
View user's profile Send private message
olsen
CygnusEd Developer


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 108


PostPosted: 20.03.2016 - 12:36    Post subject: Reply with quote

utri007 wrote
I can't figure out why my 68k amiga is not visible.

I found start-firewall from S, commented everything out. It shouldn't start? Or how it is started or is it even started?
No, it is not started automatically. If you wanted to use it, you would have to modify it so that it suits your setup. In its "out of the box" form it would stop, reporting an error.
Back to top   PDF
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topicReply to topic Amiga Future Forum Index -> Roadshow Support
All times are GMT - 11 Hours
Page 1 of 1

PDF


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Privacy Policy
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

'AFclean' Theme by Matthias Overloeper, based on 'AmigaFuture Deluxe' by Tristan Mangold