Anonymous




Register
Login

Amiga Future

Community

Knowledge

Service

Search




Advanced search

Unanswered topics
Active topics

Last Magazine

The Amiga Future 141 was released on the November 5th.

The Amiga Future 141 was released on the November 5th.
The Amiga Future 141 was released on the November 5th.

The Amiga Future 141 was released on the November 5th.
More informations

Social Media

Twitter Amigafuture Facebook Amigafuture RSS-Feed [german] Amigafuture RSS-Feed [english] Instagram YouTube

Advertisement

Partnerlinks

Roadshow + deneb usb ethernet = DNS problem ?

Support Roadshow

Moderators: AndreasM, olsen

Post Reply
SimonV
AFF Anwärter
AFF Anwärter
Posts: 12
Joined: 13.12.2016 - 13:00
Contact:

Roadshow + deneb usb ethernet = DNS problem ?

Post by SimonV » 13.12.2016 - 14:44

I have a problem here with my USB dongle connected to my Deneb using usbasixeth.device

When I load poseidon in to the Deneb's flashrom everything is fine ( so USB works from start before the OS loads ). When I run poseidon from user-startup I get DNS errors with roadshow.

The only website that seems to load is Amigaworld.net, but everything I click on that site just doesn't work "HOST lookup failed, no DNS entry found" . Other websites just give this error right away.

Network log viewer gives this error:

Interface "DenebUSB" configuration failed with station address = 00.00.00.00.00.00 (5,7, Bad address, source address problem).

SimonV
AFF Anwärter
AFF Anwärter
Posts: 12
Joined: 13.12.2016 - 13:00
Contact:

Post by SimonV » 13.12.2016 - 18:29

nevermind, something else is broken. Do not know what yet.

SimonV
AFF Anwärter
AFF Anwärter
Posts: 12
Joined: 13.12.2016 - 13:00
Contact:

Post by SimonV » 13.12.2016 - 18:55

Grrr and now that I did put poseidon again in flashrom it works again. ...

OS3.9 bb2
OS3.9 bb4

Both the same.

SimonV
AFF Anwärter
AFF Anwärter
Posts: 12
Joined: 13.12.2016 - 13:00
Contact:

Post by SimonV » 31.08.2018 - 18:52

Forgot about this post but I found that a wait command in the network startup for a second or 5 solved it. Poseidon didn't start fast enough so roadshow was started while there was no device ready.

Post Reply